• Za vašu budućnost...

    Okupili smo najsposobnije profesionalce iz područja marketinga, organizacije poslovanja i PR-a, kako bi vas pripremili za izazove koji čekaju hrvatskog poduzetnika.

    Zakasnili ste :(
    First Image
  • Blank
  • Blank
  • Blank
 

Susret je održan 30. siječnja, knjižnica "Bogdan Ogrizović"

Ove stranice će uskoro postati službene stranice za sve BRAND MANAGER susrete poduzetnika!

Teme susreta

Icon

13:05 - 13:30

Poslovno djelovanje - model ili improvizacija?

Izlaže: Milan Grković

Naučit ćete kako nam samo jedna odluka može donijeti kontinuiranu i sustavnu izvrsnost na svim područjima rada i djelovanja! Predavanje će biti prilagođeno poduzetnicima i usmjereno na praktičnu stranu problematike.


Prijave za ovaj susret su gotove.

Icon

13:30 - 13:55

Kako protiv uvoza?

Izlaže: Jurica Dujmović

U vrijeme kad domaći proizvođači gube bitku pred uvoznicima i velikim trgovinskim lancima, postavlja se pitanje kako opstati? U ovom kratkom predavanju namjeravamo dati ne jedan, već nekoliko odgovora na to pitanje.Prijave za ovaj susret su gotove.

Icon

14:00 - 14:25

Odnosi s javnošću

Izlaže: Snježana Vukšić

Danas, kad je sve komunikacija, potrebno je imati solidan odnos s javnošću,potrošačima i klijentima. Upravo o tome bit će riječ u ovom dijelu susreta. Nakon kratkog izlaganja, imat ćete priliku postaviti pitanja i dobiti vrijedne odgovore!


Prijave za ovaj susret su gotove.

Icon

14:25 - 14:50

Knjigovodstvo

Izlaže: Zorana Mavričić-Korošec

Skupo, komplicirano, dosadno, nepotrebno - sve su to epiteti knjigovodstva. Kako knjigovodstvo može biti jeftino i kvalitetno, te zašto je nužno, objasnit će Zorana Mavričić-Korošec. Nakon kratkog izlaganja, imat ćete priliku postaviti pitanja i dobiti vrijedne odgovore!

Prijave za ovaj susret su gotove.

Upoznaj sudionike

Jurica Dujmović

Jurica Dujmović je organizator susreta i marketinški konzultant za domaće i strane tvrtke. Direktor je reklamne agencije Poslovni Obzori d.o.o. Članke na temu marketinga, organizacije poslovanja i managementa objavljuje na nekoliko hrvatskih portala (Zimo, Poslovni puls) i za prvi hrvatski časopis za PR i marketing, MAKSI. Već drugu godinu za redom vodi blog za besplatne poslovne savjete, Svaki tjedan savjet jedan.

Milan Grković

Milan Grković se bavi istraživanjima i primjenom novih znanja, vještina i ponašanja za izvrsne poslovne i osobne rezultate. Dizajnirao je Model univerzalne izvrsnosti - MUI @ 2007, praktičan i univerzalan model za postizanje izvrsnosti u bilo kojem području života i rada. Napisao je četiri knjige iz područja upravljanja i postizanja izvrsnosti.

Snježana Vukšić

Snježana Vukšić se već nekoliko godina bavi odnosima s javnošću. U životu se bavila prodajom usluga, marketingom, psihologijom prodaje usluga i roba, te pisanjem nekoliko blogova. Piše svoj blog sa savjetima u odnosima s javnošću i bavi se community i social managmentom. Piše kolumnu za blog Svaki tjedan savjet jedan, te povremeno surađuje s još nekim portalima.

Zorana Mavričić-Korošec

Zorana Mavričić-Korošec je poduzetnica punih 18 godina, od čega zadnjih 11 godina uspješno vodi agenciju za knjigovodstvo Makora. Stručnjak je na području pravne i ekonomske regulative pokretanja i poslovanja poduzeća, obrta, udruga i samostalnih djelatnosti. Porezi, doprinosi, plaće, knjigovodstvo... predmeti su njenog svakodnevnog rada.

Morena La Piaf

Morena La Piaf će na susretu biti u funkciji koordinatorice. Morena je umjetnica i PR agent, a više o njoj možete saznati na njezinoj osobnoj web stranici, gdje osim svojih slika nudi i usluge s područja PR-a, web dizajna, fotografije i snimanja editorijala!

Prijavi se na newsletter

Susret je bio pun pogodak!
Ako želite da vas na vrijeme obavijestimo o idućem susretu preko našeg newslettera, popunite formu ispod!

Spam zaštita: koliko je 14 + 18 =

Prijava!

Pridružite nam se i na Facebooku!

Ako imate prijedloge ili želite razgovarati o susretu s drugim uzvanicima i organizatorima, pridružite nam se u našoj Facebook grupi!

Partneri: